Saunaer

Du kan opleve vores forskellige saunaer, der forkæler og sætter gang i alle dine sanser. Der er saunaer til alles behov, hvad enten du er til varme eller mildere temperaturer.

Når entréen er betalt, har du fri adgang til saunaerne og på udvalgte tidspunkter også vores skønne saunagus. Du kan læse mere om tidspunkter og saunagus her.

Du kan læse mere om saunaerne herunder.

Bio Sauna.Kom

BioSauna

Denne sauna er ca. 60 grader varm, hvor den traditionelle finske sauna er ca. 90 grader. Den lavere temperatur og højere luftfugtighed gør, at varmen i biosaunaen føles mild.

Infrarød Sauna

Den infrarøde sauna varmer kroppen op indefra og øger blodcirkulationen. Er særligt egnet til ømme led og muskler.

Infrarød Sauna.Kom
Dampsauna4.Kom (1)

Dampsauna

Velvære for krop og sjæl. Damp er en perfekt kombination af varme og fugtighed, som blødgør dine muskler og virker afslappende. Dampen og varmen indbyder til ro i sindet og velvære for kroppen

Dampen dufter blidt. Dampsaunaen er et godt sted at give dig selv en body peeling. Du kan købe body peeling i vores reception.

Damphuler

Sæt dig godt tilrette i damphulen og hæng håndklædet for. Tryk på knappen og nyd dampen, som langsomt fugter og blødgør huden. For at opnå den optimale effekt anbefaler vi, at du bliver siddende i mindst 10 min.

Damphuler.Kom
Finsk Sauna.Kom

Finsk Sauna

Denne sauna har en temperatur på ca. 90 grader og en luftfugtighed på under 10. Den høje varme får kroppen til at slappe af og sætter gang i svedproduktionen.

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book