Nyheder

Vi opdaterer løbende vores nye og kommende faciliteter her på siden.

Venø1.Kom

Indlæg 21.07.2022

Lad Destination Limfjorden være din sommerguide

Uanset hvad sommeren tilbyder, så har vores samarbejdspartner, Destination Limfjorden, helt sikkert de helt rigtige oplevelser til jer som familie eller par. 

Limfjordslandet er fyldt med oplevelser og har noget for enhver - noget for dem som elsker kunst og kultur, noget for dem som vil have pulsen op, noget for de historieinteresserede, noget for dem som går op i lokale delikatesser, noget for dem som bare elsker at være i naturen, noget for dem som elsker østers og skaldyr og noget for dem som er vild med vand.

Lad Destination Limfjorden inspirerer dig med en masse gode oplevelser, du kan lave sammen med familien eller den, du holder af.

Udforsk oplevelserne

Indlæg 09.06.2022

Et weekendophold helt tæt på fjorden

Kombiner jeres weekendophold med en vidunderlig spadag i Kurbad Limfjorden.

Uanset hvilken ferieform, du er til; luksuriøs hoteloplevelse, skøn kroophold eller den hyggelige sommerhusstemning, så kan du opleve Vestjyllands unikke natur og komme helt tæt på Limfjordens blæst og brusen.

Find det helt rigtige weekendophold for jer.

Læs mere
Par I Kurbad.Kom
Urteboldemassage1.Kom

Årets nyhed 2022

Ny behandling - Urtebolde massage

Urtebolde massage er en gammel thailandsk udrensende massageteknik. Urteboldene indeholder op til 30 forskellige urter, boldene opvarmes inden massagen.

En oliemassage med de varme urtebolde øger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger og giver fornyet energi. Varmen og duftene får dig til at slappe af og din hud vil føles blød og opstrammet. Massagen giver krop og sind en beroligende fornemmelse. Prøv denne behandling og opnå en anden form for velvære og nydelse.

Med urtebolde massage oplever du en ny verden med en skønhedsoase for sundhed, afslappelse og wellness. En spændende, anderledes, givende og afslappende behandling, som alle bør prøve.

Læs mere

Årets nyhed 2021

Dampsauna

Velvære for krop og sjæl. Damp er en perfekt kombination af varme og fugtighed, som blødgør dine muskler,  virker afslappende og dampen dufter blidt. Dampen og varmen indbyder til ro i sindet og velvære for kroppen.

Dampsaunaen er et godt at sted at give dig selv en body peeling. Du kan købe body peeling i vores reception.

Dampsauna4.Kom (1)

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book