Overnatning

Forlæng dit spa- og wellness ophold og book en overnatning i Struer.

OVERNATNINGSMULIGHEDER I STRUER

 

Hoteller

Grand Hotel ligger hyggeligt på gågaden i Struer, blot ca. 100 m fra Kurbad Limfjorden. Her kan du vælge at booke et wellness ophold eller et enkelt-/dobbeltværelse. På Schous Brasserie & Bar, som ligger i tilknytning til hotellet, kan du nyde et dejligt måltid, tilberedt af friske og lokale råvarer.
Læs mere: www.grandhotelstruer.dk

 

Tambohus Kro ligger i et sandt naturparadis 22 km nord for Struer. Med kun et stenkast til Limfjorden har kroen en unik placering, hvor alt hersker fred og idyl. Fra kroens værelser og restaurant er der en enestående panoramaudsigt til vandet. Tambohus Kro er specielt kendt for sit 1. klasses køkken med især fiskespecialiteter.
Læs mere: www.tambohus.dk

 

Hotel Strandtangen i Skive råder over 53 værelser, som er smagfuldt indrettet af den danske kunstner, tidligere studievært og journalist Monika Ritterbrandt. Alle værelser/ suiter og lejligheder har udgang til svalegang med borde og stole, eller privat terrasse/balkon,  så man kan nyde den friske natur og udsigten over Limfjorden.
Læs mere: www.strandtangen.dk

 

Rydhave Slot. Under temaet ‘På sporet af eventyret’ kan man booke et eventyrligt ophold og kombinere det med en wellness oplevelse af høj standard. Rydhave Slots nyistandsatte værelser ligger i rolige omgivelser med udsigt til slotshave, voldgrav eller skov. Værelserne er hver især opkaldt efter en tidligere beboer på slottet og de er sat istand og indrettet i en charmerende klassisk stil med et moderne tvist, som passer til det bevaringsværdige slot.
Læs mere: www.rydhaveslot.dk

 

Bed & breakfast hos Lene, i Tårngade 5. Ring og hør mere på telefon 6116 0212.

Book tid til behandling (for booking af entré skriv da en mail til info@kurbadlimfjorden.dk)

BOOK