Priser og Spa etikette

Herunder finder du priser på entré til kurbadet, hvor du kan forkæle dine sanser i saunaer, bassiner, bruseoplevelser, café eller wellness lounge. Slip hverdagen og glid ind i en afslappende ekstase i de dejlige omgivelser med varme og kolde temperaturer.

Entré priser

Tirsdag, onsdag og torsdag - 299 kr.

Fredag, søndag og helligdage - 349 kr.

Lørdag - 399 kr.


Inkluderet i entrè prisen får du adgang til saunaer og saunagus, damphuler, udespa, oplevelsesbrus og wellness loungen med gratis te, kaffe og frugt. Med i prisen låner du desuden et wellness sæt bestående af en kåbe og et håndklæde. Der er mulighed for at leje ekstra håndklæder. Medbring gerne egne badesko, anvend skridsikre badesko for ekstra sikkerhed.

 

Priser på behandlinger

Behandlinger skal bestilles i forvejen og er ikke inkluderet i entré prisen.

Klik ind på de enkelte behandlinger og læs mere om priserne:

 

 

Der tages forbehold for fejl, pris og ændringer i behandlingerne.

Spa etikette

 

Jeres Bestilling

Tusind tak fordi I har bestilt entré og evt. behandling på forhånd. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Kurbadet.

Ved ankomst skal du henvende dig i receptionen, hvor du låner et kåbesæt, bestående af kåbe og håndklæde. Medbring gerne egne badesko.

Personer over 18 år har adgang til Kurbad Limfjorden. Unge mellem 16 og 18 år kan komme ind ledsaget af en person over 18 år.

Receptionen er åben i Kurbadets åbningstid. Behandlinger kan bookes online via vores hjemmeside kurbadlimfjorden.dk eller på mail: info@kurbadlimfjorden.dk

 

Afbestilling

Den bestilte behandling bliver reserveret specielt til jer, og er bindende for både jer og os. Gratis afbestilling er muligt op til 24 timer inden det aftalte behandlingstidspunkt. Derefter opkræver et afbestillingsgebyr på 50% af prisen. Ved udeblivelse opkræver vi aflysningsgebyr på 100% af prisen - Mange tak for jeres forståelse!

 

Hvis I er forsinket

Hvis I har booket behandling, beder vi jer komme til spareceptionen ca. 10 minutter før jeres behandlingstid, så har I god tid til at gøre jer klar til jeres behandling. Hvis I kommer for sent, bliver vi nødt til at afkorte behandlingen tilsvarende - Vi håber på jeres forståelse!

 

Vores Wellness terapeuter

Vi tildeler behandlinger uafhængigt at terapeutens køn. Har I et konkret ønske i den sammenhæng, beder vi jer om at oplyse os i god tid.

Vi beder jer desuden oplyse om der er forhold omkring jeres helbred, der kan have betydning for behandlingen.

 

Vordende mødre

Vi vil gerne rådgive om, hvilke behandlinger der er egnet til gravide. Vi anbefaler, at der kun bestilles massager efter den 4. svangerskabsmåned.

 

Påklædning under behandling

Under vores helkropsbehandlinger anbefaler vi, at I er afklædt. Vi tilbyder engangstrusser, hvis det ønskes.

 

Brug af Smartphones, video og kameraer er ikke tilladt

For at give gæsterne størst muligt udbytte af opholdet, er det i Kurbad Limfjorden ikke tilladt at benytte smartphones, video eller andre kameraer.

 

Sauna verden

Vores sauna område kan benyttes i hele vores åbningstid. Specielt i weekend tilbyder vi sauna gus. Bemærk vores hygiejne bestemmelser for saunaer.

Læg venligst et håndklæde på siddepladsen i saunaen. Efter brug af sauna beder vi jer om at benytte bruseren.

 

Kurbadet

Vi beder jer respektere at der ikke kan reserveres eller spærres liggestole eller pladser. Medbring gerne egne badesko, anvend skridsikre badesko for ekstra sikkerhed.

Under ekstreme vejrforhold, såsom kraftig blæst, snefald mv. kan der af sikkerhedsmæssige årsager blive lukket for udendørsområdet.

 

Andre arrangementer

Det er muligt at booke private arrangementer i Kurbadet følgende aftener: Mandag, lørdag og søndag aften efter aftale med vores wellnesschef. Kontakt ham på mail: info@kurbadlimfjorden.dk

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book