Indlæg 15.12.2022

Den perfekte julegave til ham eller hende

Det kan være svært at finde den rigtige og personlige gave, som vil glæde 
ham eller hende, du holder så meget af. Derfor kommer vi med en julegaveidé,
som I begge kan få glæde af.

Læs mere i blogindlægget herunder.

Gavekort.Kom

Har du også svært ved at finde ud af, hvad din kære skal have i julegave?

Med et gavekort til Kurbad Limfjorden kan du give en personlig gave til ham eller hende du holder af. Med dette oplevelsesgavekort får I både afslapning, en pause fra hverdagen og tid til hinanden. Gavekortet kan bruges på alt – lige fra et spa ophold til en dejlig behandling, der løsner spændinger og lader hverdagens stres glide væk. Julen er en perfekt anledning til at give en romantisk gave, som i sammen kan nyde i det nye år.

Det kan også være, du har udfordringer med at finde den helt rigtige julegave til din mor. Med et gavekort til Kurbad Limfjorden kan du forkæle din mor lidt ekstra i år. Hun kan nyde et dejligt wellness ophold, hvor hun kan forkæle og pleje sig selv – måske også i selskab med sine voksne børn eller mand.

Det er en fordom, at spa og wellness kun er for kvinder – Vi har også mange mænd der besøger vores kurbad, især nyder mange af de mandlige gæster vores fantastiske saunagus. Spa og sauna er ekstremt godt for kroppen og hjælper og styrker dit helbred! Derfor har vi også en julegave til din far, som ligger og venter på at blive købt og lagt under juletræet.

Mangler du julegave ønsker eller bare at få købt de sidste julegaver – hvad enten det er til manden eller kvinden i dit liv, til din bror eller søster, til din ven eller veninde – så kig forbi Kurbad Limfjorden og lad os pakke din julegave fint ind.

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book