Ansigtspleje

Forkæl ansigtet med denne lækre ansigtspleje, der virker opfriskende. Wellness terapeuten renser ansigtet, giver en let ansigtsmassage og lægger en fugtgivende ansigtsmaske. Imens ansigtsmasken virker, får du en skøn hovedbundsmassage. Der afsluttes med en lækker ansigtscreme.

KURBADETS ANSIGTSPLEJE

Ansigtspleje

Til denne skønne ansigtspleje anvender vi produkter fra Nordic Amber. Nordic Amber er en dansk økologisk produceret spa- og hudplejeserie, som bygger på havets gode egenskaber, hvor rav er nøgleingrediensen.

Varighed: ca. 35 min. 

Pris: 450 kr.

Prisen er ekskl. entrébillet til Kurbadet. Der tages forbehold for fejl, pris og ændringer i behandlingen.

Book din behandling her.

 

Wellness Komfort klassisk

Denne behandling kombinerer massage og ansigtspleje. Du får løsnet eventuelle spændinger og går opfrisket herfra. Wellness terapeuten starter din behandling med en afslappende nakke-, skuldre- og hovedbundsmassage. Derefter udføres en nærende ansigtspleje hvor der anvendes produkter fra Nordic Amber, de virker fugtiggivende og forfriskende. Samtidigt med at du slapper af med ansigtsmasken, får du en dejlig håndmassage.

Varighed: ca. 35. min.

Pris: 465 kr.

Prisen er ekskl. entrébillet til Kurbadet. Der tages forbehold for fejl, pris og ændringer i behandlingen.

Book din behandling her.

 

Kalahari Honeybush Face Glow

Kalahari’s Hoeybush Face Glow er en vidunderlig kombination af naturlige planteekstrakter og rige botaniske olier. Der indgår en afslappende ansigtsmassage der efterlader huden silkeblød og glødende af velvære. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og kan udføres for at vedligeholde resultaterne fra andre behandlinger.

Varighed ca. 35 minutter

Pris: 550 kr.

Prisen er ekskl. Entré billet til Kurbadet. Der tages forbehold for fejl, pris og ændringer i behandlingen. 

Book din behandling her.

Ansigtspleje  Ansigtspleje

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book