Behandlinger

Sæt dig selv i centrum og forkæl alle sanser i Kurbad Limfjorden, der bl.a. tilbyder en række luksuriøse behandlinger. Nyd en kropspeeling eller en hamam/tyrkisk bad og giv huden nyt liv.

Klik dig ind på de enkelte behandlingstyper og læs mere:

Ønsker du alene en lækker behandling uden besøg i Kurbadet er dette også en mulighed. Kontakt os på telefon 71 99 25 65 (i vores åbningstid) eller via info@kurbadlimfjorden.dk.

 

Afbestilling

Den bestilte behandling bliver reserveret specielt til jer, og er bindende for både jer og os. Gratis afbestilling er muligt op til 24 timer inden det aftalte behandlingstidspunkt. Derefter opkræver et afbestillingsgebyr på 50% af prisen. Ved udeblivelse opkræver vi aflysningsgebyr på 100% af prisen - Mange tak for jeres forståelse!

 

Hvis I er forsinket

Hvis I har booket behandling, beder vi jer komme til spareceptionen ca. 10 minutter før jeres behandlingstid, så har I god tid til at gøre jer klar til jeres behandling. Hvis I kommer for sent, bliver vi nødt til at afkorte behandlingen tilsvarende - Vi håber på jeres forståelse!

 

Vores Wellness terapeuter

Vi tildeler behandlinger uafhængigt at terapeutens køn. Har I et konkret ønske i den sammenhæng, beder vi jer om at oplyse os i god tid.

Vi beder jer desuden oplyse om der er forhold omkring jeres helbred, der kan have betydning for behandlingen.

 

Vordende mødre

Vi vil gerne rådgive om, hvilke behandlinger der er egnet til gravide. Vi anbefaler, at der kun bestilles massager efter den 4. svangerskabsmåned.

 

Påklædning under behandling

Under vores helkropsbehandlinger anbefaler vi, at I er afklædt. Vi tilbyder engangstrusser, hvis det ønskes.

Massage Hamam/Tyrkisk bad Kropspeeling/wrap Ansigtspleje Voksbehandling Skønhedsbehandlinger

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book