Indlæg 09.06.2022

Et weekendophold helt tæt på fjorden

Det kan være svært at vælge weekendophold, når der er et hav af muligheder.

Først skal du måske finde ud af, hvilken "ferietype" du er.

Er du til:
- Luksuriøs hoteloplevelse
- Skønt kroophold
- Det hyggelige sommerhus

Uanset hvilken ferietype du er, er det altid skønt med afslapning og forkælelse - her kan I kombinere jeres weekendophold med en vidunderlig spadag i Kurbad Limfjorden.

Par I Kurbad.Kom

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige weekendophold for jer og derfor anbefaler vi det flotte og friske Vestjylland.

Med fjorden der snore sig i naturlandskabet, er der ikke mere end en spadsertur til vandet fra de fleste steder. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde hinandens selskab. Du finder en lang række spændende oplevelser, hvor du kommer helt tæt på Limfjordens natur og her er mulighederne for overnatning mange og forskellige.

Har du for eksempel brug for et luksuriøst weekendophold, kan du checke ind på et dejligt hotelværelse på Grand Hotel i lydens by, Struer. Med kun 200 m. fra kurbadet kan du nyde den smukke solnedgang fra udespaen i Kurbad Limfjorden, efterfulgt af en lækker middag på hotellet, før du rammer de bløde puder.

Du kan også søge 22 km. længere nordpå til Tambohus og opleve et sandt naturparadis, der også kan tilbyde en smuk panoramaudsigt over fjorden. Er du mere til sommerhus hygge, kan du også udforske de mange muligheder i Vestjylland via vores samarbejdspartner Campaya Sommerhusudlejning.

Uanset hvilken ferieform, du er til; luksuriøs hoteloplevelse, skøn kroophold eller den hyggelige sommerhusstemning, så kan du opleve Vestjyllands unikke natur og komme helt tæt på Limfjordens blæst og brusen.

Kombiner jeres weekendophold med en vidunderlig spadag i Kurbad Limfjorden.

Bliv komplet afslappet og få fornyet energi med en forfriskende og sanseforkælende wellnessoplevelse. Der er nemlig forkælelse og velvære i vente hos Kurbad Limfjorden, hvis du vælger et weekendophold i Vestjylland.

Her kan du sænke dig ned i Kurbad Limfjordens varme bassiner, saunaer eller prøve en af de ekstraordinære behandlinger.

Vi glæder os til at se jer.

Book tid til behandling eller entré til kurbadet

Book